ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

2015. február 17. | Szélesvászon

Ari Kupsus Gallery pályázati felhívása az MKE 4. éves festő szakos hallgatóinak

Az Ari Kupsus Gallery és Ari S Kupsus Salon Concert Society pályázatot hirdet a Magyar Képzőművészeti Egyetem 4. éves festő szakos hallgatói számára.
Az Ari Kupsus Gallery minden év májusában kiállítást rendez a beküldött és a zsűri által válogatott anyagból. A válogatás a benyújtott portfóliók alapján történik. Minden évben min. 10 hallgató részesülhet a díjban, amit az Ari S. Kupsus Salon Concert Society ’Salon Art Collectors Club’-ja résztvevői adományoznak. Minden díj értéke 100.000 Ft. A díjazott munkák a díj odaítélőjének gyűjteményébe kerülnek. Az év nyerteseit egy ünnepélyes megnyitó keretében hirdetjük ki. Az egyik nyertes hallgató lehetőséget kap egy debütáló (a diploma utáni első önálló) kiállításra.

A portfóliók beérkezési határideje: 2015. április 17. 18 óra, személyesen, elektronikusan vagy postán: Ari Kupsus Gallery, Bródy Sándor u. 23/b, 1088 Budapest, ari@arikupsusgallery.com. A portfólió tartalmazzon jó minőségű képanyagot maximum 15 munkáról, valamint a pályázó életrajzát. Amennyiben a hallgató nyomtatott formában nyújtja be portfolióját, a kiállítás időtartama alatt ezt is megtekinthetővé tesszük a látogatók számára, majd a hallgató a kiállítást követően ezt visszakapja. A határidő után beérkezett vagy hiányos anyagot nem áll módunkban elfogadni.

arikupsus

Pályázható díjak:

1.-3. Ari S. Kupsus Salon Concert Society-díj (3 db)
4. Andi Reith-díj
5. Lennard & Jeroen-díj
6. Eliane Pickermann-díj
7. Merja Kivistö-díj
8. Janne Boros-díj
9. Jane and Lance Hattatt-díj
10. Sümegi winery-díj (100.000,- Ft értekű bor kolleció)
11. „DEBUT” kiállítás az Ari Kupsus Gallery-ben
Önálló kiállítás a nyertes hallgató számára, amely a diploma megszerzése után, a diplomaévében, kerül megrendezésre.

A válogatott pályázati anyag kiállításának ideje: 2015. május 6. – május 22.
A kiállítás megnyitó és a díjátadó ünnepség ideje: 2015. május 6. 18.30 óra.

Zsűri: Ari S Kupsus zsűri elnök, Dr. habil DLA Nagy Gábor festőművész, Maria B Raunio festőművész és Jarmo Nieminen gyűjtő.

Pályázati tájékoztatás: Ari S. Kupsus tel: 0620-3220334
Maria B Raunio tel: 0630-6418291