ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Örömmel jelentjük: átadtuk a díjakat!

 

Az Új Művészet szerkesztősége által 2017 őszén meghirdetett művészeti írói pályázat díjazottjai december 29-én, a lap évzáró eseményén vehették át ajándékaikat. A 100 eurós fődíjat a szerkesztőség Kovács Alexnek ítélte oda. A második helyen végzett Balajthy Boglárka könyveket és egyéves előfizetést kapott. Mindkettőjük pályaművét megjelentetjük a print, illetve online felületünk valamelyikén. Különdíjat érdemelt egyéni hangjáért és a témaválasztásért Taylor Patrick és a Zsoldos Anna–Mónus Gergő-szerzőpáros. A díjban nem részesültek is ajándékot vehetnek át szerkesztőségünkben, őket e-mailben értesítjük.

A pályázat célja volt, hogy ösztönözzük a jó tollú, tehetséges fiatalokat az írásra, és egyúttal ígéretes szerzőket toborozzunk a lapunk számára, akikkel hosszú távon is szívesen működünk majd együtt. A szép számmal beérkező pályamunkák közül a szerkesztőség a díjazottakéin kívül néhány továbbit is figyelemre méltónak talált, amelyek szerzőire emlékezni fogunk adott témák felmerülésekor.

Szándékunk szerint az 1991-ben alapított Új Művészet-díjra a jövőben rendszeresen lehet majd pályázni. Köszönjük szépen a lelkesedést!