ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Lélek + Tér // Te hiszel a csodákban?
December 19., 18.00 // Art coaching Jankó Judittal és Dóczi Attilával

A Szerkesztőség 2023. december 19-én indítja útjára Lélek+Tér című art coaching programsorozatát Jankó Judit vezetésével.
Első vendégünk: Májkül Nájt (Dóczi Attila)

Májkül Nájt Such Magic című kiállítása eszünkbe juttatta a kérdést, hogyan is állunk a csodákkal. Te képes vagy varázsolni? Esetleg elvarázsolódni? Miért van szükségünk az érzésre, hogy történhet velünk valami csodálatos, és minden problémánk megoldódik?

Májkül Nájt elmeséli mi a köze a varázslathoz, hogyan kapcsolódik ehhez a témához a nagymamája, miként zajlik nála az alkotófolyamat és milyen a viszonya a túlvilághoz. Gyere, és hagyd magad elvarázsolódni, s amíg a csodás fordulatra várunk, járjuk körbe a téma sötét és ragyogó oldalát egyaránt!
Az art coaching egy újfajta megközelítésű, workshop jellegű foglalkozás, ami a művészet személyiségfejlesztő, problémamegoldó jellegére hívja fel a figyelmet, és segíti a kapcsolódást a műalkotásokhoz. Időről időre, aktuális kiállításunkhoz kapcsolódva mutatjuk be egy-egy művész életútját, és körbejárunk egy hozzá, illetve a kiállított anyaghoz kapcsolódó lélektani témát. Nemcsak beszélgetünk az alkotófolyamatokról, de létre is hozunk valamit közösen. Ezúttal kollázskészítésbe fogunk: mindenki tépkedhet, ragaszthat egy sajátot is.

Az esemény az anyagszükséglet előzetes felmérése miatt regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jjnapi@gmail.com címen lehet. Részvételi díj: 2000 Ft