ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Kérdezted már a halat, hogy mi a víz?
A FŰZ Art Group kiállítása

2022. június 30. — 2022. július 20.
Vízivárosi Galéria
Az esemény linkje »

A FŰZ art group-ot hatan alapították: Czinder Fanni, Juhász Kinga, Metzing Eszter, Palman Zsuzsi, Tóth Annamária Rita és Wirth Abigail. Céljuk, hogy a közösség erejét használva olyan megkerülhetetlenül fontos témákkal foglalkozzanak, ami benned és bennük: közös.

Lehet édes vagy sós, hideg vagy meleg, sekély vagy mély, egy helyben áll vagy magával sodor. Rajtad áll, hogyan viszonyulsz hozzá. Felismered-e benne önmagad, van-e rá válaszod, találsz-e kapaszkodót, gyógyírt?
Biztosan te is megtapasztaltad már, hogy sokszor az újrateremtő folyamat annyira elnyúló, olyan hosszan terül el az életeden, hogy nehéz rátekintened medicinaként. Inkább csak tapasztalod a folyamatot, benne élsz, felismered és tanulod a ritmusát. Úszol, körülötted áramlik saját ideje, átmozgatódik benned a teljes régi hiedelem-rendszer. Gyógyulsz. Ha a külső időt tekinted tájékozódási pontnak, mondhatnád, hogy lassan, de mivel tudod, hogy mindennek rendelt ideje van, ezért sem a lassú, sem a gyors nem megfelelő jelző rá.
Később, sokkal később ez a valamikor oly tágnak és beláthatatlannak tűnő életszakasz talizmánná zsugorodik majd, amit a lelked legtitkosabb zsebébe rejthetsz, olykor megsimíthatod: “Igen, emlékszem, ez volt a víz.”

Kiállítanak: Czinder Fanni, Juhász Kinga, Metzing Eszter, Palman Zsuzsi, Tóth Annamária Rita, Wirth Abigail
‼️ SOFT OPENING  Nyitás 18:00 órától, a megnyitó beszéd 19:00 órakor hangzik el ‼️
Megnyitja: Máté Zsófia, esztéta

Pin It on Pinterest